Gå upp i vikt?

Tyvärr går det inte att ha som önskemål att gå upp i vikt vid inskrivningen på Wellnet Life. Det beror på att när sajten skapades var ett av hvudsyftena att den skulle fungera som ett verktyg för folk att gå ner i vikt. Därför byggde de inte in funktionen "gå upp i vikt". Detta är en funktion som förhoppningsvis kommer att byggas in längre fram.

Däremot kan du använda sajten för att gå upp i vikt ändå. När du registrerar dig anger du din nuvarande vikt som målvikt. Sedan plussar du på "Kalorier/dag" på några hundra kalorier varje dag. 300-400 extra kcal/dag är lagom om du vill lägga på dig muskler och vet med dig att du tränar mycket.

Lycka till!