Hur skapar jag ett eget recept?

För att skapa ett eget recept följer du instruktionerna nedan:

1. Gå in under dagboksikonen högst upp på sidan
  2. Klicka på "Min mat" i dagboken
  3. Klicka på "Egna recept"
  4. Klicka på "Lägg till recept"
  5. Fyll i antal portioner, namn på receptet och vilken kategori det tillhör. Klicka på "nästa".
  6. Nu är det dags att lägga in ingredienser. Klicka således på "Lägg till ingredienser i receptet"
  7. Fyll i ingredienser. För att hitta vad du söker, fyll i ingrediensen i den öppna sökrutan och klicka på "sök".
  8. Olika varianter av den ingrediensen du sökt på kommer upp. Välj den du vill ha och klicka på den.
  9. Välj mängd och enhet och tryck på "okej"
  10. Upprepa proceduren för alla önskade ingredienser
  11. När du är färdig, fyll i tillagningssätt.

Smaklig måltid!

Notis: Funktionen för att lägga in egna recept är under utveckling och håller på att förenklas.