En säkerhetsvarning visas när jag loggar in

För vissa enskilda användare har det börjat dyka upp en säkerhetsvarning från webbläsaren vid inloggning till Wellnet.

Meddelandet säger ungefär: "Den aktuella webbsidan försöker öppna en plats som finns i listan över Tillförlitliga platser. Vill du tillåta detta?"

Varningen kommer endast om man i Internetalternativen har ställt in portalen.wellnet.se som tillförlitlig plats.

För att undvika detta meddelande rekommenderar vi följande:
  1. gå till Internetalternativ (under Verktygs-menyn i Internet Explorer)
  2. välj fliken Säkerhet
  3. klicka på Tillförlitliga platser
  4. lägg till följande adress som tillförlitlig plats: *.wellnet.se
  5. spara